Privacybeleid

 
 

mijn contactgegevens

Als geregistreerde freelancer opereer ik onder mijn eigen naam, Bonnie Reynell, om te proeflezen, redigeren en vertalen voor opdrachtgevers.

E-mail: bonnie.reynell@gmail.com
Mobile: +44 (0)7713 077563
Adres: 2b Nunn Street, Leek, ST13 8EA, UK
Website: www.bonniereynell.com
 

wat voor soort informatie heb ik?

De persoonsgegevens die ik verzamel en bewaar zijn de namen, e-mailadressen en telefoonnummers van opdrachtgevers. Het kan ook zijn dat ik adressen bewaar, afhankelijk van het contract dat ik met een opdrachtgever aanga.

HOE IK AAN DE INFORMATIE KOM EN WAAROM IK HET HEB

Het merendeel van de persoonlijke informatie die ik verwerk wordt rechtstreeks door u aan mij verstrekt wanneer u contact met mij opneemt via mijn website of per telefoon of e-mail. Ik verzamel deze informatie zodat ik op uw vragen kan reageren, u een offerte kan sturen of over een project kan communiceren.

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming zijn de wettelijke grondslagen waarop ik vertrouw voor het verwerken van deze informatie:
a) Uw toestemming. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken. Dit kunt u doen door contact met me op te nemen.
b) We hebben een contractuele verplichting als ik u redactionele ondersteuning aanbied (proeflezen, redigeren of vertalen).

WAT IK DOE MET DE INFORMATIE DIE IK HEB

Ik gebruik de informatie die u mij hebt gegeven om te reageren op uw vragen over mijn diensten, offertes op te stellen, een overeenkomst aan te gaan om werkzaamheden uit te voeren en verslagen van projecten bij te houden. Ik deel deze informatie niet met derden tenzij u mij dat vraagt of de belastingdienst van de Verenigd Koninkrijk (HMRC) mijn boekhouding controleert.

HOE IK UW GEGEVENS BEWAAR

Uw gegevens worden veilig opgeslagen op mijn computersysteem.

Om te voldoen aan de HMRC-voorschriften moet ik uw gegevens in mijn administratie bewaren gedurende ten minste vijf jaar na de uiterste inzendingsdatum van 31 januari van het betreffende belastingjaar. Daarna zal ik uw informatie van mijn computersysteem verwijderen en alle papieren kopieën vernietigen.

GEGEVENSBESCHERMINGSRECHTEN

Volgens de wet op gegevensbescherming hebt u rechten, waaronder:

Uw recht op toegang – U kunt mij om kopieën van uw persoonsgegevens vragen.

Uw recht op rectificatie – U kunt mij vragen om alle informatie die volgens u onnauwkeurig is te corrigeren en om informatie aan te vullen waarvan u denkt dat deze onvolledig is.

Uw recht om te wissen – U kunt mij vragen om uw persoonsgegevens in bepaalde omstandigheden te verwijderen.

Uw recht op beperking van verwerking – U hebt het recht om mij te vragen om de verwerking van uw informatie in bepaalde omstandigheden te beperken.

Uw recht om bezwaar te maken tegen verwerking – U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens in bepaalde omstandigheden.

Uw recht op toegang – U kunt mij om kopieën van uw persoonsgegevens vragen.

Uw recht op het overdragen van data – U kunt mij vragen om de informatie die u me hebt gegeven over te dragen aan een andere organisatie, of aan u, in bepaalde omstandigheden.

U hoeft geen kosten te betalen voor het uitoefenen van uw rechten. Als u een verzoek indient, heb ik een maand de tijd om op uw verzoek te reageren. Stuur mij een e-mail als u een verzoek wilt indienen.

EEN KLACHT INDIENEN

U kunt ook een klacht indienen in de Verenigde Koninkrijk bij de Information Commissioner’s Office (ICO) als u niet tevreden bent met de manier waarop ik uw gegevens heb gebruikt.

Het adres van de ICO is:

Information Commissioner’s Office
Wycliffe House
Water Lane
Wilmslow, Cheshire
SK9 5AF

Hulplijnnummer: +44 (0)303 123 1113

Dit privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt op 18 januari 2019.